Service onderhoudsbeurt

Tijdens de winter staat uw tuinmachine een tijd stil. Daarom is er de mogelijkheid om uw machine bij ons een beurt te geven. Zodat hij in het voorjaar meteen gebruiksklaar is zonder problemen. Waardoor de levensduur van uw machine vergroot.

Bij een service beurt wordt uw machine grondig nagekeken. Op basis daarvan wordt het benodigde onderhoud uitgevoerd aan de machine. Zodat de machine weer in perfecte conditie is.

Uw machine kan gehaald en gebracht worden. Als u liever uw machine zelf wilt brengen doe dit dan zo spoedig mogelijk, om een zo kort mogelijke wachttijd te hebben. Dit kan elk moment van de week. Het adres kunt u hiernaast vinden.

Robotmaaier installatie service

Bij aankoop van een robotmaaier kunt u kiezen voor onze installatie service. Hierbij wordt door ons een dunne kabel net onder de grasmat aangelegd. Hierdoor weet de robotmaaier zijn werkgebied. Onze installateurs weten precies waar ze rekening mee moet houden.

Verder wordt het dockingstation aangesloten en wordt de robotmaaier ingesteld. Hierin worden de werktijden en het maaischema ingesteld. Ook wordt er uitleg gegeven over de werking en bediening van de robot.

Voor meerdere informatie kunt u gerust contact met ons opnemen.